Manden Bag Covid19 Pandemien?

“Det, der bekymrer de fleste af os inden for folkesundhed, er en luftvejssygdom, der kan sprede sig, før nogen er så syg, at man vil lægge dem i seng. Og det er virkelig forskellen”.
(National Institute for Health´s NIAID Direktør og Præs. Trump´s covid19 zar, Anthony Fauci, 7 April 2019 i interview med Anna Rothschild længe før covid19).

*

Coronavirusepidemien begyndte i Wuhan, Kina, og den kinesissk regering bestak WHOs kommunistiske generalsekretær, Tedros, til at fortie miseren i en måned. Det skete med løfte om store investeringer i Tedros´ hjemland, Æthiopien, bl.a. om et stort palads til WHOs Afrika-afdeling samt en jernbane. WHO er ang. gennemkorrupt – og ikke mindst Tedros, der skamroser det brutale kinesiske regime, der “forsvandt” 2 kinesiske forskere, der røbede, hvad der virkelig foregik – og sågar har fjernet navnet Taiwan fra WHOs landeliste – kalder det nu “Taipeh og omegn”!

Hvad er sandheden om covid19?
Man påstår officielt, at det drejer sig om et virus, som er opstået ved naturlig mutation hos kinesisiske flagermus, solgt på markedet i Wuhan, hvorfra det så har spredt sig..
Men linesiske topvidenskabsmænd siger, at viruset er tilført Wuhan markedet “udefra”.

Indiske videnskabsmænd fandt 4 glycoproteiner fra HIV (AIDS) virus og udelukker, at det er sket på naturlig vis. De blev tvunget til at tilbagetrække deres artikel. En kinesisk professor har fundet et HIV gen i covid19!

Nu fortæller den franske Nobel-pristager i medicin fra 2008, Luc Montagnier, også, at covid19 er et menneskeskabt virus.

Forfatteren af USAs biovåbenlov i 1989, Francis Boyle, siger, at det drejer sig om et biovåben.

Men hvor kom så covid19 fra?
Fra begyndelsen blev Wuhan, hvor Kina har sit biovåbenudviklingscentrum, gjort ansvarlig – især fordi den kinesiske regering har sit bioudviklingslaboratorium der.

Ret hurtigt kom der påstande om, at covid19 stammede fra Fort Detrick, hvor USAs biovåbenudvikling finder sted. Det sagde bl. a. Francis Boyle.

Nu fremstår en berømt amerikansk læge, dr Rashid A. Buttar, og fortæller, at Præs. Trumps corona-zar, Anthony Fauci, gjorde sig skyldig i kriminalitet og forræderi og her ved i 2015 at videregive covid19 til Wuhan virologerne til videre udvikling – og samtidig bandt 3.7 milliarde dollars i halen på viruset. Obama- regeringen havde forbudt Ft. Detrick at arbejde med det, fordi det var for farligt.
Præs. Trump er nu meget opmærksom på sagen, vil have den undersøgt til bunds – og har truet med at fyre Fauci.
Men som sædvanlig har Trumps herrer og mestre fået ham sat på plads.

Hvordan kunne Fauci vide, at der ville komme en overraskende epidemi?
Åbenbart var han dybt involveret i dens udvikling i både USA og Wuhan. Og så var der jo Event 201 på Johns Hopkins Hospital – som deltagerne sagde: En indøvelse af coronapandemi på et tidpunkt, hvor der globalt kun var 150 coronasmittede!

The Daily Mail 12. april 2020 nøjes med at fortælle, at Faucis hovedorganisation gav 3.7 milliarder dollars til Wuhans virologiske institut og at både NIH og andre amerikanske instuter står på Wuhans partnerliste. Samt: Som led i NIHs forskning på instituttet, dyrkede forskere en coronavirus i et laboratorium og injicerede det i tre dage gamle smågrise.
US Congressman Matt Gaetz udtrykker sin afsky over, at USA i årevis har betalt for sådan forskning i Wuhan

Hvem er Dr. Anthony S. Fauci?
Han har rådgivet 6 US-præsidenter i infektionsanliggender, deriblandt AIDS og Ebola.
Og han er nært knyttet til vaccinefremstillerne.

Han er manden, der gennem sin politiske indflydelse fik lukket virksomheder; indelukket borgere i deres hjem; lukket skoler rundt om i USA; lukket den nationale økonomi; og for sent, formet beskeder, der har ført til, at tusinder af amerikanere bærer dumme ansigtsmasker overalt, hvor de går. Hvem valgte disse fyre, så de kunne sænke så mange af Amerikas friheder? Ingen!
Anthony Fauci er en coronavirus-helt i en tid med stort offentligt behov.”

Folket forguder Fauci.

F. William Engdahl skriver: Bill Gates Foundation-midler via CEPI finansierer udvikling af en radikal ny vaccinemetode kendt som messengerRNA eller mRNA.

De medfinansierer Cambridge, Massachusetts bioteknologiselskab, Moderna Inc., til at udvikle en vaccine mod Wuhans nye coronavirus, nu kaldet SARS-CoV-2. Modernas anden partner er det amerikanske nationale institut for allergi og infektionssygdomme (NIAID), en del af de nationale institutter for sundhed (NIH). Leder af NIAID er Dr. Anthony Fauci, personen i centrum for Trump Administrationens-virusberedskab. Bemærkelsesværdig med Fauci-Gates Moderna coronavirus-vaccinen, mRNA-1273, er, at den er blevet rullet ud i løbet af uger, ikke år, og den 24. februar gik de direkte til Fauci’s NIH for åbne forsøg på menneskelige prøveklude, ikke på mus som normalt.

En anden bemærkelsesværdig optagelse fra Moderna på dens hjemmeside er den juridiske ansvarsfraskrivelse, “Speciel note om fremadrettede udsagn:… Disse risici, usikkerheder og andre faktorer inkluderer blandt andet:… det faktum, at der aldrig har været et kommercielt produkt, der anvender mRNA-teknologi godkendt til brug. ” Med andre ord helt uudprøvet for menneskers sundhed og sikkerhed.

Fauci arbejder tæt sammen med GAVI – vaccinefremstillernes organisation, der kun tænker på penge – og giver pokker i sikkerheden (f.eks. det berygtede squalen/immunforstærker), som GSK har aftalt med CEPI skal indgå i vaccinerne.

Fauci er medlem af FNs GLOBAL HEALTH CRISES TASK FORCE, bl.a. sammen med Chris Elias (USA) der er formand for the Global Development Program ved Bill & Melinda Gates Foundation.
Margaret Chan tidl. WHO Generalsekretær .

Videre skriver F. William Engdahl, SOTT 15 April 2020:
Ikke tilfreds med at have udviklet en falsk positiv test for AIDS og have opnået FDA-hurtig-godkendelse af partneren Burrough Wellcomes chemoterapi medicin, AZT, til behandling af HIV-positive patienter med alvorlige sygdomssymptomer, besluttede Fauci at samarbejde med Gilead (som i den bibelske “balsam i Gilead”) om hvad der blev kaldt PrEP-eksperimenter.

Fauci fremmede Truvada (AZT) som profylase mod AIDS-virussen hos raske.
Fauci begyndte i 2007 at finansiere kliniske forsøg med AZT-lægemidlet til HIV-“negative”, ifølge teorien om, at kemoterapi ville “beskytte” dem mod at blive ”positive”!!
Det vil sige, at man tester giftige anti-HIV-stoffer på ellers sunde personer for at ”forsikre”, at de aldrig fik AIDS. Hvis det lyder som vanvid, var det netop det, det var.

Gilead leverede stoffet, Truvada, til NIAID mellem 2007-2012 til fase III-humane tests på HIV-negative personer. Fire forsøg med mindst 2.000 og op til 5.000 forsøgspersoner i hvert forsøg blev udført. Projektet blev kaldt “præ-eksponerings-profylakse” eller “PrEP.” Raske forsøgspersoner fik doser af kemoterapimedicinen Truvada; det kunne måske forhindre dem i en dag at blive HIV-positive. CDC opfordrede i sin henstilling fra maj 2014 læger til at ordinere Truvada til negativer i de såkaldte ”risikogrupper”, en officiel regeringsblåstempel af et ekstremt rentabelt lægemiddel.

FDA ignorerede to af de fire Truvada-tests, der var mislykkedes og blev standset. På trods af dette og på grund af datamanipulation ved Faucis NIAID og Gilead godkendte FDA den farlige Truvada for PrEP.

I dag anfører Gilead bivirkningerne af Truvada: Nyreproblemer, herunder nyresvigt; forværring af hepatitis B; for meget mælkesyre i blodet (mælkesyre- acidose), hvilket kan føre til død; alvorlige leverproblemer, som kan føre til død; knogleproblemer.

Fauci-Gilead-fidus til at fremme Truvada til sunde mennesker for at ”reducere risikoen” for HIV er en markør for niveauet for medicinsk fejlpraksis og i nogle tilfælde tydeligt kriminelt misbrug af menneskers sundhed, som den nuværende White House coronavirus guru, A. Fauci, repræsenterer .

Fauci og COVID-19
I oktober 2019 fik Fauci og hans NIAID 100 millioner dollars fra Gates Foundation til at udvikle “genbaserede” terapier mod HIV og seglcellesygdom. Det vil sige, at på tidspunktet for de første påstande om hidtil ukendt coronavirus i Wuhan Kina fremmede Fauci stadig et 35-årig bedrag omkring HIV. Fauci er også en del af Gates Foundation sammensværgelsen. I 2012 blev Fauci udnævnt til medlem af “De Fem” i Gates Foundation-bestyrelsen, som oprettede den Globale Vaccine-Aktionsplan.

Dette er meget relevant for Faucis rolle i dag som Trump-administrationens coronavirus-“pave.” Har hans NIAID eller noget andet laboratorium i verden nøje med elektronmikroskopi, isolerede og oprensede prøver fra patienter med Covid-19, der er testet SARS-CoV-2 positive? Eller er virusbebeviset så mangelfuldt som Faucis og AIDS-klikens for HIV?

Det er uhyggeligt, som medierne fremstiller covd19 som dødsensfarlig – skønt det er grundsygdomme der dræber og her. I virkeligheden er dødeligheden af covid19 den samme som ved alm. influenza , dvs 0,16 %, hvilket selv Anthony Fauci indrømmer.

Hører Anthony Fauci til i illuminatredsen?
Freeman’s Journal (fra Irland) skrev i 1879, ”Det siges, at et sort øje er djævelens mærke. Det forslåede venstre øje er også blevet benævnt “Illuminaternes blå øje.”

Det menes, at det blå øje kan være led i et illuminat-optagelsesritual.

Betyder Fauci´s blå venstre øje, at han er illuminat?

Det gør det formentlig: Her under laver han t.v. illuminat-tegnet for Djævelens horn

T.h.: Tegnet for at han – ligesom Napoleon – er Jahbuluns/Lucifers, frimurergudens og her, mand

Her er flere fra illuminatklassen med blå venstre øjne

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er branson.jpg Richard Branson Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er bill-clinton.pngDette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er madonna.jpg

Madonna

Alle disse er næppe så klodsede, at de kun render venstre øje ind i en dør. Og ingen tør give dem deres velfortjente klø!

Som WHO- og Bill Gates-partner vil Fauci utvivlsomt få stor returkommission på den kommende farlige vaccine beriget med squalen og mikrochip. For i de kredse er korruption konge.

Ingen tvivl: Fauci spiller en væsentlig rolle i covid19 pandemien. Men han er kun en brik for sine luciferiske herrer og mestre

Forfatter Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

9 kommentarer til “Manden Bag Covid19 Pandemien?”

  1. Dette her er den bedste artikkel om den globale “sundhedspotitik” som jeg nogensinde har læst på dansk! Tusind tak! Interessant også når Facebook påstår, at alle indlæg uden deres specielle anmelde-koder kun er synlige for dem som sender noget – f.eks.:

    https://kristigenkomststorpolitik.blog/2020/04/22/__trashed-3/

    Når der så alligevel kommer svar som her:

    https://www.facebook.com/groups/34927935398/10157820723965399/?comment_id=10157820755480399&reply_comment_id=10157823719225399&notif_id=1587646043395033&notif_t=group_comment_mention

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: