Danmarks Hovedrolle i Kampagnen for NVOs Globale Mikrochipningskontrol af Menneskeheden gennem Vaccinations-kampagner

50 millioner euro eller godt 370 millioner kroner har Danmark nu forpligtet sig til at bruge på fælleskampen for blandt andet at udvikle en vaccine mod coronavirusset.
“Intet land, ingen virksomhed og ingen organisation kan vinde denne kamp alene”, sagde statsminister Mette Frederiksen (S) her til eftermiddag på et videolink fra København. “Lad os på afstand stå sammen – og sammen skabe en bedre fremtid, tilføjede hun”.

Dagens donorkonference var et globalt initiativ, som Europa-Kommissionen har stået for at organisere. (dr.dk 4.maj 20120).

*

Covid19 er led i en global sammensværgelse for at oprette elitens Ny Verdensorden, en global kommunistisk Sovjetunion/Kinesisk Folkerepublik som beskrevet i Zions Vises Protokoller.
Og vaccinen bliver ærre end sygdommen.

Den skal opbygges på ruinerne af vor gamle, kristen-funderede orden, hvorfor alle mindelser om Kristus skal udslettes og gøres foragtelige – som faktisk sket er. Begyndelsen er ødelæggelse af verdensøkonomien og indførelse af centralbankernes centralbanks, BIS´, digitale énverdensvaluta, Libraen. Det egner biovåbnet covid19, der åbenbart har været planlagt i mindst 40 år, sig øjensynligt godt til.

Det følgende er led i illuminat-elitens ultimative anstrengelse for at overtage vore sjæle/Dyrets mærke – se Åb. 13:16,17). Det en verdensomspændende plan for at kunne kontrollere alle – også lokalisere alle til enhver tid. DANMARK SPILLER EN HOVEDROLLE.
Men eliten har langt værre metoder parat.

Danmark har forpligtet sig til at yde vaccinesammenslutningen GAVI, der stiftedes i år 2000, 315 mio. kr. i perioden 2001 -2022 og er repræsenteret i GAVIs regionalbestyrelse.
Mange andre lande yder også mindre bidrag til GAVI. Største bidragyder er Bill & Melinda Gates Foundation. Derudover støtter Danmark Bill Gates ID2020 Alliance, der vil sprøjte kotrollerende mikrochips ind jordens befolkning – se nedenfor.

GAVI er et hensynsløst, grisk redskab i den koncern-ejende bank-elites hænder.
Det globalistiske foretagende GAVI, der er hjemmehørende i Schweiz og stiftet af Bill & Melinda Gates Foundation, skal sikre vaccine til børn i verdens fattigste lande

OK – indtil svineinfluenzasvindelen havde vaccinefremstillerne tilsyneladende rent mel i posen. Svineinfluenza-skandalen stod GAVI for:
Det, der gjorde H1N1-svineinfluenza-pandemien skandaløs var,

1. at det trods mediepanik var den mildeste influenza i mands minde – samt at Big Pharma ikke desto mindre pressede WHO gennem sine WHO-bestyrelsesmedlemmer til ændring af pandemidefinitionen midt i vadestedet. Derved trådte alle landes kontrakter om levering af vacciner til deres befolkninger ved pandemi i kraft – medførende store og helt unødvendige udgifter. Op til 90% af indkøbt vaccine blev efterfølgende destrueret. Der lægges nu igen op til storstilede, dyre og farlige vaccinationskampagner.

2. GSKs Pandemrix-vaccine var en voldsom overtrædelse af al medicinsk etik og Nürnberg-kodexet om informeret samtykke: Den indholdt squalen/hajolie – en adjuvans/immunforstærker – der gjorde 25% af 1. Golfkrigs US-soldater, ude- og hjemmestationerede i samme omfang, syge med golfkrigs-syndromet/autoimmunsygdomme – hvilket var bekendt efter US kongreshøring og US retsforbud mod brug af squalen i nogle år. Den tyske regering lod sig og hæren vaccinere med Celvapanuden squalen -men beordrede squalenholdig Pandemrix til folket!

Squalenvaccinerne havde som følger autoimmunsygdomme og narkolepsi. Jeg fik en squalenvaccination mod sæsoninfluenza – og senere autoimmun skjoldbruskkirtelbetændelse.

CEPI hedder koordinatoren for de kommende corona-vacciner. CEPI har indgået kontrakt med GSK om leveramce af store mængder squalen til de kommende vacciner – fordi der er for lidt svækket antigen til verdens 7 milliarder mennesker.

NVO-guru og GAVIs hovedfinansierer, Bill Gates, siger, at der ikke bliver normalitet, før alle 7 milliarder mennesker er vaccineret/(chippet) mod coronavirus

GAVI er en i kernen globalistisk corporation hvis første formand var globalisten Gro Haarlem Brundtland, der med sin Gro Haarlem Brundtland Rapport “Our Common Future” lancerede begrebet “bæredygtig udvikling” samt myten om CO2 (1 molekyle CO2 opvarmer. 85.800 luftmolekyler!) fra fossile brændstoffer som global opvarmer (S. 4. -3. Survival. 24). Brundtland var også CEO for Rockefellers – nu Bill Gates´ – WHO. Hun var medstifter af The Wilderness Congresses, der førte frem til Rio Konferencen i 1992 og dens Agenda 21 – nu Agenda 2030 – den globale Sovjetunion samt Rothschilds Global environmental Facility (GEF) til at overføre vore penge til U-landes diktatorer og GEF i hidtil uset omfordeling af vor velstand.

Dette er sammensætningn af GAVIs bestyrelse

Lad os nu se lidt på Danmarks GAVI-deltagelse
GAVI: Danmark er en af de oprindelige seks donorer til Gavi. Danmark er repræsenteret i Gavi-bestyrelsen i bestyrelsesvalgkredsen, der også omfatter Nederlandene, Norge og Sverige.

Danske bidrag og løfter i alt: Direkte finansiering:
(2001–2013): DKK 260 mio.
(2018-20
22): 125 millioner DKK (USD 18,7 millioner). I alt 385 millioner kr.

Bill Gates har stiftet en ID2020 Alliance sammen med bl.a. Microsoft, vaccinesammenslutningen GAVI og Rockefeller Foundation.
Dens formål er gennem vaccineprogrammer at sprøjte mikro/nanochips ind i alle mennesker på jorden for at registrere og overvåge hver enkelt af os på orwellsk vis

Den danske ambassade i New York betalte sammen med FN for Bill Gates´ ID2020 Alliances generalforsamling i 2018. Alliancen ser vores CPR som model – blot skal den injiceres i alle klodens borgere i form af en mikrochip gennem vaccinekampagner –  for at vi kan blive centralt registrerede og kan spottes overalt

Som pioner har Bangladeshs regering stillet sin befolkning til rådighed:
Digital identitet er en edb-registrering af, hvem en person er, gemt i et register. Det bruges i dette tilfælde til at holde styr på, hvem der har modtaget vaccination.

”Anir Chowdhury, politisk rådgiver hos Bangladesh´s a2i: ”Bangladeshs regering anerkender, at design af digitale identitetssystemer har vidtrækkende konsekvenser for enkeltpersoners adgang til tjenester og levebrød, og vi er ivrige efter at være banebrydende mht. denne tilgang.”

Gavi CEO Seth Berkley siger: ”Vi er entusiastiske over den potentielle indvirkning af dette program, ikke kun i Bangladesh, men som noget, vi kan gentage på tværs af GAVI-støtteberettigede lande, hvilket giver en levedygtig vej til at lukke identitetsgabet,” siger han.

 Byen Austin i Texas vil nu give sine hjemløse en sådan identitet!

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er maurice-strong-collapse-civilization2.png
Illuminat og FN vice-generalsekretær Maurice Strong:” Vi kan nå til det punkt, hvor den eneste måde at redde verden på vil være, at den industrialiserede civilisation falder sammen. Er det ikke vort ansvar, at realisere dette?”

Ødelæggelse af vore industrinationer er netop illuminaternes næste mål iflg. FNs vice-generalsekretær og ophav til den katastrofale Rio-Konference i 1992 –Agenda 21, for at de kan opbygge deres globale kommunistiske Nye Verdensorden.

Grundlæggende for denne multietniske diktaturstat er kontrol med hver enkelt borger. Derfor planlægges vaccinations-kampagner mod coronavirus med nano/mikrochips,

NEDENFOR: “Vi behøver Big Brother (kommunistisk verdensdiktatur – Orwell “1984”) til at besejre denne virus– The Times

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er big-brother-quebec.png

MEN BIG BROTHER (Orwell “1984”) HAR ALLEREDE OVERTAGET VERDEN!

Se denne CBN video fra 2014 – et interview med tidligere teknisk direktør for NSA, William Binney: National Security Agency har på sit kæmpeanlæg i Utah alle tele- og kreditkorttransaktions-data for alle på denne jord. CIA og andre US efterretnigstjenester trækker data ud derfra. Formålet er totalitarisme og Gestapo, Stasi, KGB om igen: “Man” vil kontrollere hvert menneske på jorden – og straffe med pludselig arrestation uden anklage” . Binney blev i 2005-2007 udsat for FBI terror.

Nicholas Rockefeller sagde, at det var hans illuminatfrænders mål at sætte en chip i hjernen på os alle, så bankeliten kunne styre os fra centralt hold. Det er formålet med biovåbnet covid19

Dette er et led i FNs program “Omskabelse af vor verden: Agenda 2030”. Men selv om Danmark er blevet ateistisk og globalistisk til fingerspidserne kom det som en kæmpeoverraskelse, at Danmark spiller en hovedrolle i dette sjælerov for frimureriet på vegne af deres gud, Lucifer og her, sammen med bl.a. Norge og Sverige.

Bill Gates har fået udviklet en vaccinationsattest, der samtidig med vaccinationen tattoveres ind – med hjælp fra det globalistiske Michigan Institute of Technology (MIT): Nanokrystaller med besked om f.eks. coronavaccination udført anbringes i huden. Beskeden kan kun ses i næsten-infrarødt lys med en smartphone (Science Translational Medicine 18 Dec. 2019). På denne måde kan de “retfærdige”NVO-chippede skelnes fra de farlige pariaer, der vel skal isoleres.

Den tyske regering har fremsat et lov forslag om “immunitetspas” for folk der allerede har haft covid19 – skønt WHO advarer om, at man ikke ved om inficerede har immunitet mod ny infektion. Siden vil det vel gælde for vaccinerede også?

Miseren udgik fra Kinas biovåbenlaboratorium i Wuhan – også iflg Præs. Trump. Der havde man modtaget et coronavirusforskningsprogram fra USAs Ft. Detrick til viderudvikling, fordi Obama-regeringen havde forbudt programmet.
CEO og Trumps virus-zar, Anthony Fauci fra NIHs NIAID, sendte så ulovligt programmet til Kina med samt 3.7 milliarder dollars – hvilket har skabt furore i USA.
Meget tyder på coronaviruset som et biovåben: Der er elementer af SARS og HIV (AIDS-virus) samt et HIV gen. Forskere siger, at det umuligt kan være opstået ved spontan mutation.

For WHO-mødets bordende ses en statue af hinduguden Shiva, ødelæggeren. Shiva er identisk med frimurer/jødeguden Lucifer/Satan (Johs. 8:44) og her samt her. Gennem ødelæggelse fremkalder Shiva omskabelse. Se FNs “Transforming our world: Agenda 2020”!

I dette usunde miljø gik WHO efter massiv magtfangst: Sammen med Kina gjorde den alt for t hemmeligholde coronavirusets natur og for at få den spredt globalt ved at gå imod rejseindskrænk-ning. Derpå satte WHO sig ind for de mest restriktive adfærdsforord-ninger, vor generation har set. Organisationen presser nu på for at forlænge disse foranstaltninger og oprette højteknologiske politistater, mens den venter på den eneste kur, den nogensinde vil godkende: En universalvaccine.

Forfatter Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

5 kommentarer til “Danmarks Hovedrolle i Kampagnen for NVOs Globale Mikrochipningskontrol af Menneskeheden gennem Vaccinations-kampagner”

 1. Artiklen er meget godt funderet, men det kan lige så godt komme helt anderledes – (se “Irlmaier” længere nede – desværre ikke på dansk) Hvad jeg selv TROR på er inflation, og at alle amerikanske soldater derfor bliver hjemsendt. Senere bliver Trump myrdet, hvorefter regeringen erklærer krig imod Rusland, som i løbet af kort tid overvinder alle Nato-tropper. IKKE nogen atomkrig! Jeg ved kun, at jeg ingentig véd, men enhver kan tro på, hvad man vil.

  Irlmaier:

  Alois Irlmaier Prophezeiungen zum Dritten Weltkrieg
  https://www.grenzwissenschaftler.com/2015/04/08/die-vorzeichen-des-sehers-alois-irlmaier-zum-3-weltkrieg/

  „Wenn’ los geht, lasst die Badewanne glei’ mit Wasser voll laufen, nehmts Eimer … alles mit Wasser voll. Weil da habts drei Wochen keine Gelegenheit mehr, dass ihr Wasser bekommt, (weil) der Strom ausfällt. Gibt’s koa Wasser mehr.“

  Kreditkarten und Mobiltelefone – „Leute sprechen in’ Zuban-Schachtel nei – mit dem spuins aa.“ (damit spielen sie auch) – Ich sehe sie ein kleines kantiges Ding in den Händen halten, das ihnen Auskunft gibt über alles, was sie wissen wollen.
  http://www.alois-irlmaier.de/Neue%20Recherchen.htm
  http://www.alois-irlmaier.de/Varena.htm

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: