Hvorfor Er Vi Tamme, Ukritiske og Følgagtige Robotter over for Den Zionistiske Nye Verdenordens Endetids-Manipulationer? Præsteprofetier

Der er i den danske befolkning en aftagende, men dog stadig betydelig aversion mod tyskere for deres tilsluting til den maskerede jøde Hitler og her og hans Neuordning Europa.
Men i virkeligheden arbejdede Hitler som dobbeltagent for og her – og noget tyder på, at han var i familie med og her – de samme kræfter i City of London samt deres frimurervasaller, som står bag magtovertagelsen i verden i dag.

Og deres ulykker er ikke små: Den konverterede jøde Henry Makow har bregnet, at Rothschild foreløbig skylder menneskeheden 50 billioner dollars for deres forbrydelser

Coronapoliti som forlangt af WHO-boss dr. Ryan (se nederste video) er nu også ved at blive en realitet: Politiet iagttager alle forsamlinger og skrider let ind med bøder. I USA gør de det mere raffineret:

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er tracing.png

Rockland County, New York udsender nu stævninger for ikke- sporing af CV-kontakter via apps. De, der ikke følger ordrerne, kan få bødestraf på op til $ 2.000 om dagen.

Keine Hexerei – kun behændighed, djævelsk superintelligens og tyveri af vore penge gennem vore centralbanker til korruption og frimurerorganisation af “vore politikere“!

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er tentacles.jpg

Men hvorfor er vi så blinde, at vi som robotter og her:

1. Affinder os med en masseindvandring af fjendtligsindede, uuddannede muslimer
med Koranpålæg om at udvandre og med glød kæmpe for Allahs sag (sura 3:195, 4:144, 9:20), at overtage vore huse og lande (Koransura 33:27), at hensætte os i skræk og rædsel (8:60), fordi vi er vantro og slå os ihjel, hvor de træffer os (bl.a. Koransura 9:1, 3:122, 127) med forbud mod at lade sig integrere – men tværtimod dræbe ikke-muhammedanere (4:89, 91, 5:51); at snyde og bedrage de vantro (9:1-4) – med bl.a. islams legale løgn, Taquija.

2. Hvorfor sluger vi skrønen om CO2-global opvarmning? – skønt forudsætningen er, at 1 molekyle CO2 skulle opvarme 85.800 luftmolekyler.

En ICCP-chef har sagt, det ikke drejer sig om milieupolitik – men om global vestandsfordeling – samt at klimatologi ikke er videnskab men politisk bestillingsarbejde.

3. Hvorfor sluger vi skrønen og de mange løgne om covid19 som en særlig farlig influenza covid19 – skønt den ikke er det?
Den globalistiske skræmmekampagne om biovåbnet covid19 har foreløbig smadret verdensøkonomien med bl.a. stor arbejdsløshed til følge og givet illuminaterne mulighed for via deres frimurer-vasaller, “vore” toppolitikere, at indføre den Nye Verdensordens (NVOs) diktaturlovgivning og frihedsberøvelse, som vi robotter uden protest føjer os efter af skræk for en banal influenza, der med kæmpeløgnekampagner og her og her er gjort til noget vildt farligt.

Ja, når USA-coronatallene er dalet, så guvernører vil ophæve nedlukningen, kommer USAs Sundhesstyrelse, CDC, med overrraskende meddelser om voldsomt stigende antal coronasmittede.
Og det skyldes manupulation: THE ATLANTIC: Pludselig blander CDC 2 testmetoder sammen: Skrab fra næse og svælg samt antistoftest. Iflg specialister duer kun skrabmetoden – for BLODPRØVEN ER USPECIFIK OG MEDTAGER ANTISTOFFER MOD TIDLIGERE OG NUVÆRENDE FORKØLELSESSYGDOMME.

Et stærkt stigende antal værdiløse tests frmmer også propagandatallene!

DETTE ER EN SKANDALE PÅ NIVEAU MED USAS DØDSTAL, DER STORT SET ALLE HENFØRES TIL CORONAVIRUS – SELV OM TEST IKKE ER UDFØRT – OG SELV OM DØDSÅRSAGEN ER TRAFIKULYKKE, HJERTESYGDOM ELLER KRÆFT I SLUTSTADIET. –SE NEDERSTE VIDEO FRA 10:49-12:10 MIN. MARKERINGERNE.

Seriøse forskere hævde, at ingen dør af coronavirus som sådan – men af deres grundsygdomme (linket naturligvis slettet). Ekstrabladet har vist, at i Italien dør 99% af coronasmittede af deres grundsygom – ikke af viruset, som iflg Rigshospitalet har en dødelighed som andre influenzaer: 0.16%!

Dr Anthony Fauci gør tegnet for Satans horn

Men dertil kommer, at KUN DEN LØGNAGTIGE SATANIST DR FAUCIS LABORATORIUM ANGIVER AT HAVE SET ET COVID19 VIRUS I ELEKTRONMIKROSKOP! – så hvordan kan skrabemetoden være reel? Den baserer sig da også på noget indirekte: forekomsten nukleinsyre-baseret polymerase kæde reaktion (PCR).

Iflg et doktorarbejde fra USAs National Institute for Health Research er NØJAGTIGHEDEN AF DENNE PCR- (RNA) SKRABEMETODE som følger: “I en undersøgelse varierede følsomheden af RT-PCR hos 205 patienter ved 93% for lunge- skylning, 72% for spyt, 63% for næsepinde og kun 32% for halspinde.”
SKRABEMETODEN ER DERFOR LIGE SÅ MENINGSLØS SOM BLODPRØVEN MED 5-20 GANGE FLERE POSITIVE END DER FAKTISK ER – iflg beregning af prof. Francis Boyle, som skrev USAs lov mod biovåben og her.

Samtidig bilder Bill Gates & Co os ind, at kun hastefremstillet, livsfarlig squalenforstærket vaccine kan bringe normalitet!! Iflg, Benito Mussolini er fascisme regering i fællesskab mellem de store corpotationer og regeringer. NETOP DENNE FORM FOR FASCISME BLEV FORLANGT PÅ GENERALPRØVEN PÅ COVID19 PÅ JOHNS HOSPITAL I OKT. 2019: Event 201 (se video)

Det sammme sagde man on den squaleninficerede og golfkrigsfremkaldende Pandemrix-vaccination med 1 million gange højere squalenindhold end den miltbrandvaccine, som gjorde 25% af USAs soldter syge med golfkrigssyndromet under 1. Golfkrig. Og det til “behandling” af verdens mildeste influenza, svineinfluenzaen under foregøgling af, at mange millioner ellers ville dø!! WHOs kapitulation for vaccinefremstillerne med skift af pandemidefinitionen plyndrede verdens stater for mange miliarder helt unødvendige dollars, der skulle have været brugt til at lindre virkelig sygdom og nød.

CEPI og GSK-samarbejde: Bill Gates og Danmark-understøttet vaccinesammenslutning, der koordinerer udvikling af forhastet, farlig meningsløs covid19 vaccine, sikrer GSKs farlige squalen til milliarder af menneskerincl. dig og mig, der allerede har gennemgået en squalen-bindevævssygdom: skjoldbruskkirtelbetændelse. Børn og unge fik “sovesyge” (narkolepsi), israelske soldater fik bindevævssygdomme af squalen i doser 1 million gange lavere end Pandemrix og Fluad:

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er gsk-adjuvant.png


Sågar har vaccineforbryderen og-guruen Bill Gates på vegne af NVO-eliten sammen med Microsoft og vaccinefremstillernes centralorganisation, GAVI, foruden befolkningsreduktionisterne i Rockefeller Foundation stiftet en ID2020 Alliance for at registrere alle klodens 7 + milliarder menneskers adfærd og lokalisation samt sindelag gennem Microsofts 666-patent over for NVO (Orwell “1984”) v.hj.a. vaccineindsprøjtede mikro/nanochips.
Aftale derom er indgået med Bangladesh.
Den danske ambassade i New Yotk bekostede ID2020s generalforsamling 2018.

Og EU?
Strategic Culture 28 June 2020: EU-Kommissionen havde en “Vaccinationsplan ” klar før COVID-19pandemien brød ud. Den skal munde ud i, at alle EU-borgere inden år 2022 skal have et vaccinationspas, så det kan kontrolleres, om vi har taget elitens giftige kontrolsikrende vaccinationer. For ellers er coronapolitiet løs1

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er eu-vaccination-card.png

I Tyskland forlanges fra 31. juli 2021 forelæggelse af bevis for vaccination mod mæslinger for ansættelse i den offentlige sektor for folk født efter 1971.

Det er uomtvisteligt, at coronavirusset er svækket og ved at dø ud som alle andre influenzatilfælde – blot lidt forsinket, fordi befolkningerne ikke fik lov at udvikle en naturlig immunitet

Men i USA tiltager covid19 tilfældene?
Som ovenfor anført og i flg. video er USA-tallene manipulerede og helt upålidelige.

Her er en nøgtern rapport om covid19 i USA:
Den er mildere end en sæsoninfluenza!
Meget af stigningen er overfladisk og illusorisk på grund af massetestning,
flere tests for at få folk tilbage til arbejde og folk, der kommer tilbage til hospitalerne for normal pleje, tests, der tidligere blev suspenderet.
Sådanne patienter testes automatisk for virussen, uanset deres grund til indlæggelse. Det ser ud til, at virussen nu har spredt sig til yngre mennesker, men også er mildere end den var, da den først ramte i marts og april.
En nødsituationsdirektør fra Texas forklarede den tidligere New York Times-reporter Alex Berenson, at de fleste tilfælde, han ser nu i Texas, er mildere end en typisk forkølelse
Dødeligheden er mindre end almindeligt rapporteret.

KOMMENTAR
Bag al postyret står de dybt troende Lucifer-disciple, som siden 1776 har hjemsøgt verden med løgn, revolutioner, krige, politiske manipulationer og korruption, voldelig og manipulatorisk afkristning.

Grunden til, at vi sløvt sluger al den løgn og enestående hjernevask i NVO-medienyhederne er, at vi er forbehandlede gennem cognitiv dissonans, dvs vi er forvirret gennem kværnen af modstridende halvsande og helt usande nyheder ind i vore hoveder – og vælger så at tro på de usande autoriteter.

Vi har accepteret 18:30 TV Avisen som et 100% sandhedsvidne – selv om vi burde være blevet skeptiske alene over forårets massive coronahjernevask, der fejede alt andet til side dag ud og dag ind med mere eller mindre uinteressante oplysninger om i forhold til ellers uomtalte influenzaepidemier lave infektions- og døds- samt smittetal (i 2028 døde 1644 af influenza, uden at TV blot nævnede det). Det overgik endog Radio DDRs propagandaudsendelser!

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er bezmenov-subversion-1.png

Selv kristne tror fuldt og fast på løgnene – lader sig forføre – opretter Gaia-kirker, som der står i Åbenbaringen kap. 13 til at se “vore” frimurerpolitiker-vasaller og deres herre og mester som vore frelsere, skønt de er ansvarlige for den ulykke, som den egentlig “harmløse” covid19 er.

Vi er blevet NVO-medie-opdraget til at være “artige”, dvs, lydige, ukritiske, holdningsløse og dekadente – skelner ikke mere mellem løgn og sandhed, godt og ondt – kun hvad der er praktisk til enhver tid.

Og der står massive kræfter bagved
NWO har i lang tid arbejdet på systematisk ensretning af menneskeheden.
De kalder det global sjælekontrol. Indsatsen startede i 1909, da Clifford Beers – der ligesom hans brødre og søstre skulle dø på et sindssygehospital – grundlagde ”U.S. Nationale Komité for Mental Hygiene” og opfordrede til et netværk af mentalhygiejniske samfund i hele verden.” Det udviklede sig til californisk raceudvælgelseslære – Hitlers lærere. Siden 1920 blev denne udvikling finansieret af det jødiske Rockefeller Foundation som endda finansierede Hitlers racelærechef, Ernst Rüdin.

Efter krigen dannede nazistiske psykiatere Verdensforbundet for Mental Hygiejne (Vi husker stadig Eggert Petersen!). Da den jødiske Frankfurt-skole (“politisk korrektheds” opfindere), der var forbundet med marxistisk feminisme, sluttede sig til denne Trend, faldt de sidste bastioner af Kristi lære sammen med national og personlig identitet. Verden blev et moralsk galehus under en mediehjernevaskekanonade, som er kendt fra det 3. Rige og Sovjet-Unionen.

OG HVOR BLEV SJÆLEN AF I DETTE KAOS?
DEN DER IKKE LUKKER ØJNNE OP, MISTER NU SIN SJÆL I AL EVIGHED, FORDI HAN ELLERS TJENER “DENNE VERDENS FYRSTE” (JOHS. 14:30, MATTH. 25, ÅB. 13)

Og tiden kan være knap. Jeg ved ikke, om præsten taler sandt i nedenstående video om sine 2 drømme i december 2019. Den første drøm gjaldt tiden marts-juni og indtraf med coronavirus. Drøm 2 gjaldt tiden sept. – november om altødelæggende borgerkrig i USA – tilsyneladende med deltagelse af FNs blåhjelne omfattende russiske og kinesiske soldater. Selv er manden fuldstændig overbevist om sandhedsværdien og den 7 gange gentagne advarsel: Forbered dig!

Jeg kendte en tidligere præst med 3 fuldstændig ens syner om Europas fremtid. De forekom mens han var vågen, den ene gang, mens han børstede tænder. Og en stemme gav ham besked på at meddele sin menighed synet – hvilket han gjorde en 2. juledag fra prædikestolen.

Synet var sådan, fortalte han mig: Han så en tung bjælke ligge hen over Europa, så at kontinentet revnede under den. Omkring bjælken løb små sorte mænd, hvis natur han ikke kunne afgøre. En stemme fortalte ham, at stor lidelse ville ramme Europa – undtagen 7 lande, som havde lidt nok (de 7 tidligere Sovjetlande, som i dag er optaget i EU?).
Præsten var synsk, havde set både hvide og sorte engle ved dødslejer.
Gal? Nej, han er det fornuftigste og mest nøgterne, vidende og forskende menneske, jeg har truffet.
Han døde pludselig kort efter.

Jeg ved ikke, hvad jeg skal mene. Jeg vil gerne høre kommentarer til dette fra mine læsere. Israels profeter havde deres syner fra Gud. Ophørte de definitivt med Kristus?

Forfatter Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

6 kommentarer til “Hvorfor Er Vi Tamme, Ukritiske og Følgagtige Robotter over for Den Zionistiske Nye Verdenordens Endetids-Manipulationer? Præsteprofetier”

 1. “Jeg vil gerne høre kommentarer til dette … (Dana Coverstone) Drøm 2 gjaldt tiden sept. – november om altødelæggende borgerkrig i USA”
  http://endoftheamericandream.com/archives/a-man-that-saw-the-catastrophic-events-of-2020-in-advance-is-now-warning-about-what-will-happen-in-november

  Theodor Beykirch:
  Maj måned ruster med alvor op til krig, men det er endnu ikke tiden.
  Juni måned vil også invitere til krig, men det er heller ikke tiden.
  Først juli måned handler så grusomt, at mange bliver nødt til at sige farvel til kvinder og børn.
  I august hører man om krig i alle verdens ender.
  September og oktober bringer en stor blodudgydelse med sig.

  Gottfried von Werdenberg:
  Kun 600 millioner mennesker vil overleve. Folk kommer tilbage til levestandarden i år 1800, hvilket betyder: ingen elektricitet, ingen gas, ingen olie, ingen industri, ingen tv og radio, ingen telefon, ingen aviser, ingen biler osv.. Der vil ikke være nogen fly, som kan bringe folk til andre lande … der er ingen offentlig transport. Man er nødt til at bruge heste heste og vogne.
  http://cordisanima.blogspot.de/2009/02/gottfried-von-werdenberg-1994.html

  Schweiz – Den 3. verdenskrig – hvor , og hvor ikke
  http://www.ausmeinersicht.com/Der%20Dritte%20Weltkrig_wo%20und%20wo%20nicht.htm

  I forbindelse med coronavirus nævnes mange gange nøgleordet “spansk influenza”. Var det en særlig farlig virus, som dræbte så mange mennesker? Eller var det måske en enorm vaccinekatastrofe? Læs mere her:

  Click to access impf-report_2005.pdf

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: