Den Nye Verdensorden/Agenda 2030/Globale Sovjet-Union Manifesterer Sig Med Kæmpeløgne

Verdens fyrste kommer; og i mig er der intet, som hører ham til. (Johannes 14:30)
I (farisæerne) har Djævelen til fader, og I er villige til at gøre, hvad jeres fader lyster.
(Johannes 8: 44)

Dette indlæg vil vise og belægge de kæmpeløgne hvormed verden nu regeres på alle niveauer.

Løgnen var altid regenters og regeringers skarpeste våben. Og sandhedens fortalere altid deres værste fjender – tænk på Sokrates, Johannes Døberen, Jesus Kristus, Giordano Bruno og utallige kættere, Martin Niemöller osv.
Men stort set er det lykkedes for diktatorerne at holde befolkningerne nede med vold – og siden også med mediehjernevask, så man endog opnåede Big Brothers mål: At få folk til at elske deres slaveri – tænk på det 3. Rige og Sovjet-Unionen

Med enkle tricks, der dagligt mases ind i hovedet på folk gennem TV-apparatets hjernevask gentager historien sig.

Vi befinder os nu i samme stadium som efter Hitlers magtovertagelse: Alle elsker frelserne, som “hjælper” os mod det, som medierne kalder det onde: sandheden. Og sandhedsfortalerne har ikke en chance for at komme til orde i mediecensurens jerngreb.

De, som igen og igen har haft moralsk kvababbelse over, at tyskerne bare fulgte efter Hitler, gør nu nøjagtigt det samme, selv om de ikke kender føreren: NVOs stifter, farisæer/jesuitersektens økonomiske leder oghans herre: Chabad Lubavitchfarisæer/talmudisternes okkulte dommedagssekt.

HVORDAN SKELNER MAN EN ÆGTE FRA EN FALSK PANDEMI?
(Ärzte für Aufklärung – naturligvis bliver dette flyveblad fra ansvarlige læger over alt i internettet hadefuldt betegnet som sludder og konspirationsteori. Skøn selv, hvem der har ret)

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er aegte-falsk1-2.png
Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er aegte-falsk2-2.png
Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er aegte-fake3-2.png

1. Løgn: “Overfyldte hospitalEr – mange vil dø“:
Vi fik tudet ørerne fulde af samme løgn i 2009 under svineinfluenzaen – den mildeste influenza i mands minde. Nu prøves løgnen med mere energisk frimurer-politik .
Sandheden: Verden over tomme hospitaler.

D.5. oktober 2020 bragte den tyske TV-Station ZDF
Siden Pandemiens begyndelse:”Ifølge Johns Hopkins University er der 259.137 bekræftede tilfælde af infektion i Tyskland. I gennemsnit tilføjes 1.330 dagligt. I alt 9.348 mennesker døde. Det betyder at af Tysklands 83 millioner indbyggere har 0.36% fået konstateret “corona-virus” infektion, langt de fleste symptomløs, siden marts. Endv. at dødeligheden MED covid19 er 0.01%. Ekstrabladet fandt, at kun 1% af Italiens “corona-døde” døde af covid19 – resten af deres grundsygdom. Overført betyder det, at Tysklands covid19-dødeloghed reelt er 0.0001%. Det tyder på meget ringe smitsomhed.

TV Syd 12. okt. 2020

Coronarestriktionerne har medført den laveste dødelighed i Danmark i seks år. Vi er bagud med cirka 10%. Det er 60 dødsfald, vi cirka er bagud. Og det er jo noget, der kan mærkes, siger bedemand Claus Madsen til TV 2.

Ifølge professor Lone Simonsen “er det altså dem, der normalt ville dø af influenza og lignende sygdomme, som vi har reddet”.

Jonas Herby, cheføkonom i Cepos, mener klart, at prisen for myndighedernes restriktioner har været for høj. Ifølge hans beregninger er der under coronapandemien blevet betalt mindst fem gange så meget for et liv, som vi normalt er villige til at gøre.

“Derudover er der de menneskelige konsekvenser.Vi skal passe på med at undervurdere den menneskelige pris. Det kan godt være, de ældre ikke dør i ligeså høj grad, men er det bedre, at de sidder ensomme på et plejehjem og ikke får besøg?”, siger Jonas Herby.

2. Løgn: 2. “covid19-bølge”
Jeg ville nærmest kalde det et lille skvulp – der pga. PCR-metodens mangel på specificitet (se Løgn 3) lige så vel kan skyldes sæson-influenza.
Sundhedsstyrelsen 9. okt. 2020

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er cor-nyindlaeggelser.png

3. Løgn: Smitten tiltagermen testen er ubrugelig!
Grundlaget for covid19-pandemien er PCR-testen – uden den havde vi bare en almindelig sæsoninfluenza. Man skræmmer flere og flere mennesker til at lade sig teste. 85% af befolkningen er T-celleimmun over for covid19 – de har haft infektionen før, med tvillingviruset SARS. Hvis disse mennesker får viruset bliver de ikke syge, har en meget kort tid antistof – og betegnes alligevel som “smittede”og farlige for deres omgivelser.

For politikere er det meget vigtigt at opmanipulere smitte-og dødstal: Iflg en af præs. Trumps rådgivere, skriver man på dødsattester automatisk covid19 – selv om den egentlige dødsårsag er terminal kræft, hjertesygdom – sågar trafikdrab. Og man gør det gerne blot på utestet formodning”

Sagen er bare, at der ikke findes en specifik-covid19-test: USAs Sundhedsstyrelse CDC skriver på s. 39 i sin brugsvejledning af 13. juli 2020, at covid19-virus hverken er isoleret eller kvantiteret. Derfor er testen kalibreret over for andre coronvira (s.43) – og man formoder, at fundene gælder for det ikke-isolerede og ikke-kvantiterede covid19 virus, der er en helt ubestemt størrelse!

Opfinderen af PCR-metoden har kaldt metoden helt ubrugelig til diagnostik: Den er alt for uspecifik, unøjagtig og kan bruges til at påvise hvadsomhelst hos hvemsomhelst.

En JAMA-artikel har undersøgt validiteten hos svælgskrabspatienter: Kun 32% træfsikkerhed.

Jeg har skrevet til samtlige folketingsmedlemmer, SSIs og Sundhedstyrelsens direktører. til Ugeskrift for Læger og vore største aviser: Tavshed, ubegrundede afslag.

4. LØGN: NEDLUKNING AF SAMFUND NØDVENDIG

Vi har WHOs ord for, at SYMPTOMLØSE MEGET SJÆLDENT SMITTER. Ikke desto mindre isoleres sådanne personer i 14 dage, når de er testet eller har været i nærheden af en smittet!
Hvorfor det nu er mere nødvendigt at lukke samfundene ned end under alle foregående og mere dødelige sæsoninfluenzaer har vi ikke fået nogen forklaring på.

DET ER IKKE NØDVENDIGT AT LUKKE SAMFUNDENE NED!
THE NEW YORK TIMES OG CEBM HAR VIST, AT MAN VED AT KVANTITERE DE GANSKE VIST UBRUGELIGE PCR-VÆRDIER KUN BEHØVER AT ISOLERE 10% AF SMITTEBÆRERE + DE SYGE!
Jeg har henvendt mig desang. til hvert folketingsmedlem, SSIs og Sundhedsstyrelsens direktører samt landets store aviser og Ugeskrift for Læger: Kun tavshed!

5. Løgn: Vaccination mod covid19 nødvendig
Vaccination mod covid19 er umulig – fordi antistofproduktionen så hurtigt ophører: Den spanske regering undersøgte 61075 personer, som havde haft klinisk covid19. Kun 5% havde antistof mod covid19! – og CNBC beretter det samme.
Hvordan kan nogen tro, at man med en ringe mængde svækket virus kan opnå det, som selve sygdommen med massive mængder virus ikke kunne opnå?
Præs. Tumps rådgiver og vaccineadvokat, Anthony Fauci siger da også, at han vil være glad, hvis vaccinen virker på blot 50-60% ! Og så er man jo lige vidt.Men dertil kommer, at man ikke kan fremstille vaccine med et svækket virus (Jvf. pkt. 4): Det er jo slet ikke isoleret eller kvantiteret iflg USAs CDC- derfor kan man heller ikke fremstille vaccinedoser med det svækkede antigen.
I stedet bruger Johnson & Johnson adenovirus til at overføre et manipuleret RNA gen – der jo altså bare ikke kan være fra det ikke isolerede covid19-gen!

Moderna laver en vaccine med irreversibel genændring af den vaccineredes RNA/DNA gener, så de selv kan producere antistof – men mod hvad? HVADSOMHELST, bankeliten vil modificere hos os!

De 85% af befolkningen med T-celle immunitet mod covid19 behøver slet ikke vaccination – men skal med Djævelens overtalelsesevner i første omgang – og al hans magt i 2. omgang vaccineres.
ALTSÅ HAR VACCINATIONERNE EN SKJULT DAGSORDEN: COVID19 ER ET PSYKO-VÅBEN

Jeg har beskrevet Microsofts, Bill Gates´, vaccinefremstil-lerorganisationen GAVI´s, Rockefeller Foundations ID2020 organisation til vaccinering af alle klodens mennesker med samtidig IT-registrering

Her er Nick Rockefellers forklaring på, hvorfor der “ikke bliver normalitet, før alle 7 millioner på kloden er blevet vaccineret” iflg. Merkel og vaccineforbryderen og vaccinekongen Bill Gates.
Bankeliten vil styre os centralt fra v.hj. a. en chip.
Desuden bliver chipen erstatning for sygesikringskort, kreditkort m.m. Så hvis vi pådrager os Big Brothers vrede, kan han lukke vor kryptovaluta-konto- og vi har ingenting
.

Gates lover med et ondt grin, at vi nok skal komme til at mærke plandemiens fase 2.
For han har en plan, som han nok skal lade være at fortælle os: Gates´ og Mircosoftes patentansøgning 2020 060606 om et system til registrering , belønning eller afstraffelse af vor sym- og antipatier

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er microsofts-patent.png


EU er enig: I år 2022 skal vi alle udstyres med et EU-vaccinationspas – uden hvilket vi ikke kan rejse – vel ikke engang gå til supermarkedet.

Det centrale og grunden til “Verdenssamfundets”/FNs/ EUs/Bill Gates´ og hans mestres forhippethed efter at få os vaccineret fremgår af US-Regeringens RAPID: 2 doser vaccine til hver amerikaner: på den ene står Drug name (Modernas gen-modificerende vaccine)– på den anden står RFID/NFC – der som bekendt betyder mikrochip, hvad RAPID-direktøren også bekræfter i flg. video

6. LØGN: 1 MOLEKYLE CO2 KAN OPVARME 85.800 LUFTMOLEKYLER. DERFOR CO2-RELIGIONEN

Senator Robert´s tal kan let efterregnes: 0,04% CO2 i atmosfæren. Kun 2% deraf stammer fra menneskelige aktiviteter. Jeg har skrevet meget om “Opvarmnings”-svindelen og her, bl.a.
Nu hvor Climategate-svindel I og II er sunket ned i mediernes fortielser, kan det være på sin plads at minde om et udsagn i Times of India i 2010 fra den tids Formand for FNs IPCC, Rajendra Pachauri: “Klimaforskning” er blot politisk bestillingsarbejde til verdens politikere, som betaler “forskernes” lønninger. Man retter sig efter deres ønsker!

7. LØGN: ISLAM KAN INTEGRERES
Enhver ikke ideologisk hildet person kan se, at det ikke passer.
Og det har sin grund: Koranen befaler muslimer at udvandre til lande, hvor de ikke har været før, for de skal overtage de vantros lande og huse (sura 33:27). De må ikke gøre sig til venner med de vantro – men tværtimod hensætte dem i skræk og rædsel (3:151, 8:60), snyde og bryde aftaler samt lægge sig på lur efter dem og slå dem ihjel, hvor de træffes (sure 9:1-5).

8. LØGN: DET ER ALTSAMMEN TIL MENNESKEHEDENS BEDSTE
Man siger, man gør disse ting for vores bedste – skønt man skaber fattigdom, arbejdsløshed, isolation, svigt af alvorligt syge ved delvise hospitalsnedlukninger, håbløshed.
Disse tiltag samt de kommende vacciner vil slå langt flere mennesker ihjel end den beskedne sæsoninfluenza, som de kalder covid19.
Deres pandemi-generalprøve EVENT 201 på Johns Hopkins Hospital i New York i oktober 2019 -betalt af Bill Gates – har sandelig være et organistorisk mesterstykke.

“Velgørenheden” hedder Agenda 21 – nu kaldet Agenda 2030 – Transforming Our World (Omdannelse af Vor Verden) – den globale Sovjet-Union.

Forfatter Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

2 kommentarer til “Den Nye Verdensorden/Agenda 2030/Globale Sovjet-Union Manifesterer Sig Med Kæmpeløgne”

 1. Der er som regel ikke meget nyt under solen. Mon dette her fra 1885 kunne blive vores “Corona”-fremtid?:

  Da Montréal gjorde vaccination mod kopper obligatorisk den 28. september 1885 brød der uro ud i den canadiske by. Tusindvis af mennesker angreb hovedkvarteret for byens sundhedsmyndighed og herskernes private huse og kastede sten gennem vinduerne. Protesterne voksede til et oprør efterfulgt af gadekampe mellem politiet og tusinder af demonstranter. Til sidst blev militæret indsat for at knuse oprøret. Hvis du ikke fik dine børn vaccineret, skulle der betales bøder. Hvis du ikke betalte, kom du i fængsel. Bevægelsens leder, Louis Riel, blev dømt til døden. Mange læger tvivler på den positive effekt af vaccinationer, og tilskriver udryddelsen af kopper-​​sygdommen kun en forbedring af hygiejnen.
  https://www.gegenfrage.com/impfzwang-unruhen-montreal/

  20.10.2020 – Ingen eller næppe nogen medier beretter om kraftige protester imod Corona-politikken.
  https://www.eike-klima-energie.eu/2020/10/20/medienversagen-in-corona-zeiten-keine-kaum-berichterstattung-ueber-maechtige-proteste-im-ausland/

  Bibelsk forklaring fra 7. maj 1841 om industriens rolle i verden (Åbenbaringen Joh., Kap. 13, vers 11):

  “Det tredje dyr rejser sig fra jorden, ligner et “lam”, men har “to horn”, som er imod budet om at elske sin næste som sig selv! Dette tredje dyr er industrien med dens grusomme misbrug af børn i f.eks. engelske og amerikanske fabrikker, hvor børn ofte skal arbejde næsten halvnøgne fra klokken fem om morgenen til over ni om aftenen og ofte allerede fra de er otte år gamle. Industrien tilbedes nu (1841) af alle såkaldte “lærde” og “journalister”, for at de kan tjene penge uden at arbejde.”
  [HiG.01_41.05.07,07-11]
  http://jesusoffenbarungen.ch/Lorber/Himmelsgaben1.html

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: