Den Store Nulstilling: NWO-Sovjet-Status: Agenda 21 Burhøns i Frankrig: Husarrest, kun Indkøb af Dagligt Brød med Udgangstilladelse Tilladt

Jeg har tidligere meddelt en rapport fra Frankrig om borgernes frihedsberøvelse med kontrol over folket som i det 3. Rige.

Det handler nu klart om gennemførelsen af ​​Agenda 21 -Den Nye Verdensordens Store Nulstilling. Tilbage i 2011 beskrev jeg dette kommende burhøns-samfund, hvor familier bor adskilt fra andre i deres bure
Jeg skrev tidligere, at det handlede om en koncentrationslejr og her.

Nu har jeg modtaget følgende rystende rapport fra Frankrig.

”I går handlede jeg i et supermarked i Alsace. Da jeg kom ind i det, blev jeg oprigtigt forbløffet over de rød / hvide bånd, jeg så foran en salgsafdeling, men jeg tænkte ikke nærmere over det endnu. Da jeg gik til skranken for at bede om noget, fik jeg at vide, at de ikke kunne hjælpe mig, fordi staten havde “lukket” alt. Forbløffet spurgte jeg hvad mener du? Så kom det … og jeg blev dybt påvirket. ALT, hvad dette marked tilbød, og som ikke var en del af de daglige behov som f.eks. mad, var afskærmet med røde / hvide bånd!

Alle afdelinger, dame- og børnetøj (dette inkluderer også strømpebukser, undertøj, nattøj, børnesokker, sengelinned osv.) var låst væk!

Men ikke kun det, også alt andet, såsom bilbatterier osv. Kun madvarerhylderne var åbne!

Jo længere jeg var der, jo dybere følte jeg ødelæggelsens ånd, endda dødens ånd, der spreder sig! Da jeg kom hjem, måtte jeg ringe til en søster for at bede med hende! Den franske Stat har faktisk gjort noget, der stadig er uforståeligt for mig, den fratog folk al frihed! Uanset om det var julepynt, stearinlys eller små møbler, var alt låst væk. Jule- og nytårsfester er forbudt!

Befolkningen har kun lov til at shoppe mad, og det kun inden for en periode på 1 time. Alle butikker, der ellers kunne kontaktes, ALT er lukket, undtagen disse markeder!
Hvis du synes, at Tyskland er dårligt, skal du lige komme til Frankrig! “

Disse foranstaltninger skal vare i 2-3 måneder og sigter på at isolere folk derhjemme. Fra 29. oktober er franskmændene de facto i husarrest og har kun lov til at forlade deres hjem af væsentlige årsager – og kun mod udfyldelse af attest på nødvendigheden af at forlade huset.

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er fod-medicine-rockefeller.png

The Local 2. nov 2020: Alt, hvad der ikke er på listen, må ikke sælges i supermarkeder.

Alle typer mad, friskfrossen eller dåse
Alle slags drikkevarer, herunder alkoholholdige
Toiletartikler og hygiejneprodukter
rengøringsmidler
Produkter til børnepasning
Vedligeholdelse, reparation og tekniske artikler til køretøjer, motorcykler eller cykler
brændstof
Kommunikations- og it-udstyr
Papirvarer og aviser
Farmaceutiske eller medicinske produkter
Frø, gødning og foder til kæledyr
Byggematerialer, hardware, DIY-udstyr og maling

Det samme forbud er også indført i Wales i 17 dage.

I Europa er der voksende utilfredshed med de latterlige nedlukninger på grund af en nu ikke-dødelig og her (skrivebords-?) epidemi med en påstået virus, der ifølge den amerikanske sundhedsstyrelse CDC endnu ikke var isoleret eller kvantificeret den 13. juli 2020 og bestemmes med en ubrugelig PCR-metode.

Det er højst mistænkeligt, at “smittetallene” skyder i vejret trods alle tåbelige forholdsregler og at dødstallene falder til ingenting!

Hvad vaccinerer de mod? Hvordan kan de fremstille en specifik covid19-vaccine, når viruset ikke er isoleret eller kvantiteret? Statens Seruminstitut påstår derimod at have viruset fra Wuhan

Kommentar
Der angives ingen anden grund end Covid19-epidemien.
Sandsynligvis vil regeringen reducere den tid, der er brugt i supermarkedet? Men hvis jeg skulle bruge tøj, kunne jeg klare det på 15 minutter – så hvorfor er det udelukket

Eller er de i færd med at dressere folk til den globale Sovjetunions kadaverdisciplin, Agenda 21/2030 / FNs verdensregerings diktatur?

Eller er det simpelthen et spørgsmål om at skræmme os, så vi ukritisk kan vaccineres med de farlige, hastefremstillede, genmodificerende, chip– og squalen-immunforstærkerholdige (årsag til Golfkrigssyndromet og narkolepsi – samt autoimmune sygdomme) vacciner med ukendte bivirkninger?

Forfatter Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

One thought on “Den Store Nulstilling: NWO-Sovjet-Status: Agenda 21 Burhøns i Frankrig: Husarrest, kun Indkøb af Dagligt Brød med Udgangstilladelse Tilladt”

 1. Anders, tak for din nyeste artikkel her, hvor du skriver:

  “Den franske Stat har faktisk gjort noget, der stadig er uforståeligt for mig, den fratog folk al frihed! Uanset om det var julepynt, stearinlys eller små møbler, var alt låst væk. Jule- og nytårsfester er forbudt!”
  https://kristigenkomststorpolitik.blog/2020/11/06/den-store-nulstilling-nwo-sovjet-status-agenda-21-burhons-i-frankrig-husarrest-kun-indkob-af-dagligt-brod-med-udgangstilladelse-tilladt/

  MEN du ved jo ligesom jeg, at der er som regel ikke er meget nyt under solen. Mon dette (IGEN) fra 1885 kunne blive vores “Corona”-fremtid?:

  Da Montréal gjorde vaccination mod kopper obligatorisk den 28. september 1885 brød der uro ud i den canadiske by. Tusindvis af mennesker angreb hovedkvarteret for byens sundhedsmyndighed og herskernes private huse og kastede sten gennem vinduerne. Protesterne voksede til et oprør efterfulgt af gadekampe mellem politiet og tusinder af demonstranter. Til sidst blev militæret indsat for at knuse oprøret. Hvis du ikke fik dine børn vaccineret, skulle der betales bøder. Hvis du ikke betalte, kom du i fængsel. Bevægelsens leder, Louis Riel, blev dømt til døden. Mange læger tvivler på den positive effekt af vaccinationer, og tilskriver udryddelsen af kopper-​​sygdommen kun en forbedring af hygiejnen.
  https://www.gegenfrage.com/impfzwang-unruhen-montreal/

  20.10.2020 – Ingen eller næppe nogen medier beretter om kraftige protester imod Corona-politikken.
  https://www.eike-klima-energie.eu/2020/10/20/medienversagen-in-corona-zeiten-keine-kaum-berichterstattung-ueber-maechtige-proteste-im-ausland/

  Bibelsk forklaring fra 7. maj 1841 om industriens rolle i verden (Åbenbaringen Joh., Kap. 13, vers 11):

  “Det tredje dyr rejser sig fra jorden, ligner et “lam”, men har “to horn”, som er imod budet om at elske sin næste som sig selv! Dette tredje dyr er industrien med dens grusomme misbrug af børn i f.eks. engelske og amerikanske fabrikker, hvor børn ofte skal arbejde næsten halvnøgne fra klokken fem om morgenen til over ni om aftenen og ofte allerede fra de er otte år gamle. Industrien tilbedes nu (1841) af alle såkaldte “lærde” og “journalister”, for at de kan tjene penge uden at arbejde.”
  [HiG.01_41.05.07,07-11]
  http://jesusoffenbarungen.ch/Lorber/Himmelsgaben1.html
  http://jesusoffenbarungen.ch/Lorber/

  Med venlig hilsen, Tommy Rasmussen

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: