Covid19-Vacciners Farer

Et hovedformål med politikernes krampagtige forsøg på at få os covid19-vaccinerede er at få os IT-registrerede/øremærkede, så vi bliver en del af “Internet of Things”: Tingenes internet eller mere kendt som det engelske Internet of Things (IoT) refererer til unikt identificerbare objekter og deres virtuelle repræsentationer i et internetlignende struktur.
Hvis alle objekter og mennesker til dagligt var udstyret med radio tags (RFID), kunne de identificeres og lageroptælles af computere.
Alt i Tingenes internet kan hackes/udspioneres

Der råbes nu hurra for, at der dukker 6-7 forskellige vacciner op i DK: 15 millioner doser til 5,8 millioner “danskere” – dvs. næsten 3 doser pro persona – i modsætning til vanlig influenzapraksis.

De er nødopløsningsvacciner – og Marburg-virologen professor Becker er helt uvidende om kommende bivirkninger: Vi bliver forsøgsmarsvin. Man tænker på de 7 nazistlæger, der blev hængt i Nürnberg pga. uinformerede eksperimenter med mennesker. Faktisk blev de hængt med tilbagevirkende kraft efter Nürnberg-koden fra 1948.
Det ser ud til, at den Nye Verdensordens vasalforskere nu begår den samme lovovertrædelse – medmindre de grundigt informerer os i detaljer om alle de mulige farer ved lynvaccinerne. Og det gør de næppe.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er nc3bcrnberg-koden.png

Der er kun ét svar: MAN SKAL IKKE LADE SIG VACCINERE

USA Regeringens vaccinekoordinator, RAPID, har 2 doser Moderna-vaccine parat til hver amerikaner og de danskere, der får RAPIDs Moderna vaccine.

På 1 ampul står “drug name”. Op den anden står “RFID/NFC, hvilket som bekendt og også erklæret af RAPIDs direktør betyder MIKROCHIP – Det røde uhyres mærke – se Åb. 13:3,16,17,18.
I Sverige løber tusindvis allerede rundt med en sådan chip som kredit og sundhedskort.

dr.dk-nyheder 03.12.29: Heunicke: Danmark har lavet aftale med Moderna om køb af coronavaccine.
Så chipning er på vej til danskerne!

Som bekendt er det røde uhyres tal et menneskes tal: 666 (Åb. 13:18);
Det ved eliten – se Microsofts patentansøgning på et tankelæser-system 2020 060606, der forudsætter chipning” – hvilket også iflg Nicholas Rockefeller er bankelitens mål, så de kan styre os via chips i hver af os fra centralt hold: Vi skal være chips i deres centrale supercomputer’ (Ingen kan købe eller sælge uden de, som har dyrets mærke på pande eller højre hånd – Åb. 13).

Faktisk har Microsoft, GAVI og Rockefeller Foundation stiftet en organisation ID2020 , hvis mål er at IT-registrere os alle sammen gennem vaccinationer – først i U-landene.


Danmark betalte ID2020s generalforsamling 2018. Iflg dets program (identifikation af flygtninge uden papirer, nøgne børn i ørkenen) er dette kun muligt gennem chipning


Denne chipning vil blive foretaget på intetanende danskere med bl.a. Moderna-vaccinen.

Moderna har aldrig lavet vacciner før – men gør det nu i lyntempo på et halvt år – eller nok snarere mere, idet der i oktober 2019 blev afholdt en generalprøve på en coronaviruspandemi på Johns Hopkins Hospital I USA – Event 201.

Denne imponernde messenger RNA funktion finder sted hundreder af gange hvert sekund i kroppen. Det er den proces, genændrende vacciner irreversibelt  vil lave om på

Vaccinerne betjener sig generelt af nanopartikeltilsætning for at få deres genændrende virkstof til at trænge igennem cellembranerne i hele kroppen of videre ind i celle kernerne, hvor de ændrer gener til at producere antigen/viruslignende stof, der laver nye huller i kerne- og cellemembraner for så at lejre sig på de pigge på celleoverfladen, hvor de hindrer virus i at trænge ind i cellerne.


Nanopartikler kan bruges som som biosensorchips og her

Forskning i nanopartiklers opførsel i kroppen er skræmmende:
De trænger som sagt ind i cellerne, mange ødelægger celleorganerne og her. Immunglobuliner betragter dem som fremmedlegemer og indkapsler dem i en stort anlagt forsvarsreaktion, en overreaktion, der fremkalder langvarig betændelsestilstand. Lunge og leverskader bl.a. er følgen – og muligvis auotimmunsygdomme. Inde i cellen producerer de giftige ilt-radikaler, der kan ødelægge vore DNA arveanlæg

NCBI: “Det er muligt, at intravenøst ​​injiceret jernoxid-nanopartikler permanent kan skade jerntransport. Nanopartikler har også vist sig at forårsage udfoldelse af fibrinogen, hvilket stimulerer inflammatoriske signalveje [81].
Et andet sikkerhedsproblem er nanopartikel-induceret proteinsammenklumpning, som kan finde sted, da proteiner er tæt grupperet sammen på nanopartikeloverfladen.

Sådanne fibrillære klumper kan give anledning til sygdomstilstande, da amyloiddannelse har været forbundet med flere sygdomme [83]. Det er imidlertid uklart, om β2-mikroglobulinfibrillering vil finde sted in in vivo.

Det er forudsigeligt, at nanopartikel-forårsaget skade fremkaldt på celler og organismens biomolekyler kan påvirke hele organers funktion. Der er nogle eksempler i litteraturen på hændelser, hvor nanopartikler har forårsaget skade på væv. Sådanne skader kan spores tilbage til molekylære og cellulære defekter udløst af eksponering af nanopartikler.

Generelt er de organer, der påvirkes mest, dem, der har de højeste niveauer af nanopartikelophobning, f.eks. lungerne efter indføring i luftrøret og leveren efter intravenøs injektion. For eksempel resulterede aflejring af carbon-nanorør i lungerne i lungebetændelse [105, 106].

Desuden viste det sig, at positivt ladede fedtnanopartikler, der blev injiceret i blodet, forårsagede leverforgiftning, hvilket var tydeligt ved den øgede tilstedeværelse af leverenzymer i blodet [107]. Den foreslåede mekanisme for celleforgiftning var nanopartikel-forårsaget aktivering af immunsystemets dal-signal (TLR).

Nanopartikel-induceret komplementaktivering (immunglobulin) kunne også have mere alvorlige konsekvenser, såsom ugunstige inflammatoriske reaktioner [122]. Faktisk overfølsomhed over for den nanoterapeutiske Doxil, manifesteret af f.eks. hudreaktioner, lavt blodtryk”.

Genændringerne er ikke bare permanente – de er også nedarvelige.
Med det kendskab jeg har til den elite, der står bagved, umiddelbart bankelitens “lovgivende forsamling” for den Nye Verdensordens Agenda 21/2030 WEF, der foranstaltede Event 201, kan disse syge sjæle let finde på at ændre andre gener også.


Vaccinerne indholder Squalen (hajolie) for at forlænge virkningen af vaccinationerne

iflg, Københavns Universitet, der selv fremstiller vaccine.

GSKs adjuvans er AS03 – squalen, der tilsattes skandale-vaccinen Pandemrix mod den mildeste influenza i mands minde, svineinfluenzaen. Ophobning af narkolepsi hos vaccinerede børn og unge var en følge.

Af golfsyndromsyge patienter har 95% antistof mod immunforstærkeren squalen
Iflg. den tyske virolog, Prof. Sucharit Bakhdi, forprogrammerer squaleninjektioner autoimmunsygdom: Vi har alle små mængder squalen i vævene. Ved injektion – ikke ved indtagelse gennem munden – aktiverer squalen antistofdannelse, der også angriber det naturlige antigen i os.

At der kun var én forklaring på golfkrigssyndromet, nemlig den squalenholdige miltbrandvaccine, fremgik at Meryll Nass´ Kongreshøring.

Hvorfor mon den tyske regering og Paul Ehrlich-Instituttet beordrede de autorisatetstro tyskere til at lade sig vaccinere med Pandemrix – men selv lod sig vaccinere med Celvapan uden squalen?

Her er større analyser af Golfkrigssyndrom og squalen og her

En US-ret forbød miltbrandvaccinen som eksperimentel – og squalen blev gjort til synderen

1.000. 000 gange mere squalen i Pandemrix-vaccinen end i Golfkrigs-miltbrandvaccinen. Følgerne udeblev da heller ikke: Autoimmunsygdomme.
714 Israelske soldater fik bindevævssygdomme af squalen miltbrandvaccine og tilkendt erstatning af Israels Højesteret.

Forekomsten af autoimmunsygdomme verden over tager stærkt til – man ved ikke hvorfor. Pga. af squalenvacciner, der bruges flittigt?
Jeg fik en Fluad-vaccination mod sæsoninfluenza for 20 år siden. Det første der skete var at jeg fik høj feber – og ikke andre influenzasymptomer. Ca 17 år senere fik jeg autoimmunsygdommen skjoldbruskkirtelbetændelse. Tilfældigt?

Se Vigilant Citizen:

Kommentar:
At gribe ind i messenger (budbringer) RNA er et dyb indsnit i Guds skaberværk – en uforskammet trods mod Skaberen – og med uforudsigelige konsekvenser: Det er det første skridt mod mennesker som cyborgs, robotter med kunstig intelligens og uden sjæl – centralt kontrolleret som en chip i bankilluminaternes centrale computer.

Hør om Tesla-boss Elon Musk s fremskridt med hjerne-chipping: Man kan sende impulser ind i hjernen og læse hjernebølger (og tyde dem som tanker).
Men fremtiden hedder uden tvivl nanochips.

Kunstig intelligens gennem nano-hjernechips kan allerede findes i vacciner som nanochips.
Ray Kurzil regner med “Singularity”, dvs. at robotter er klogere end mennesker, og at mennesker vil have computere (nanochips) implanteret i deres hjerner inden 2045.

Hele øvelsen kan koges ned til at gøre mennesker til computerstyrbare robotter, fjerne deres frie vilje og dermed snyde vores skaber for vores sjæle. For illuminaterne er dybt luciferisk religiøse, der dyrker “Den Hellige Synd”.
Hvad både Hitler og sovjeterne gjorde før – uden chips eller genmodifikation.

Her er et uddrag fra et CNS-interview den 10. juli 2009 med videnskabsfilosofen Stephen Meyer:
Guds Underskrift i cellen
”Vi har informationsniveauer, der styrer cellen. Jeg har en ven, der er softwareudvikler. Genial programmør på arkitektniveau hos Microsoft. Han skriver kode for os til at arbejde med vores molekylærbiologer for at skrive en simulering af, hvordan genetisk information udtrykkes, så vi kan bygge proteiner. Så vi har en kunstig, computerstøttet simulering af det såkaldte genekspressionssystem.

En dag går han ind på mit kontor og kaster en bog på bordet. Den hedder Design Patterns – standard lærebogen for computer-designere – og han siger: Jeg har den uhyggelige fornemmelse, når jeg ser på, hvad der foregår i cellen, at nogen har fundet ud af dette før os.”

Og jeg sagde: “Hvad mener du?”

Og han siger, ”Nå, det er designeksemplerne. Vi har designlogik til behandling af information, til fejlkorrektion, til at hente og samle distribuerede data og til hierarkisk organisering – vi har filer i mapper, som på dit skrivebord, som du ved, i det hierarkiske arkivsystem.

Alle disse designmønstre findes i cellen, bortset fra at de bruger designlogik, der ligner en af ​​vores versioner 8.0, 9.0, 10.0. Det er den samme grundlæggende logik, men det gøres mere elegant. “

Meyer: Nå, jeg tror, ​​vi ser et karakteristisk tegn på intelligent handling. Oplysninger baseret om det, vi ved af erfaring, kommer altid fra en intelligent kilde.

Så når vi ser, når vi ser, at information er indlejret i DNA’et, og vi ser, at disse oplysninger er nødvendige for begyndelsen af ​​det første liv, tror jeg, at der må have været en intelligens, der designede informationen. Der er genetiske koder

Genetic-codes

Ifølge Bill Gates er DNA som et softwareprogram, men meget mere komplekst end noget, vi nogensinde har skrevet.
Richard Dawkins erkender, at dette er maskinkode.

Gene_regulatory_network

Stephen Meyer: Leroy Hood, en berømt videnskabsmand i Seattle, arbejder i biotekindustrien og kalder det digital kode. Det er ret godt accepteret. Der er få mennesker, der har forsøgt at argumentere mod dette, og det behandler jeg i bogen.

Til venstre: Leroys plan for udvikling af et gen i søpindsvinet.

Nu mener Illuminaterne, at de med deres vacciner har ret til at ompbygge udløseren til disse komplicerede strukturer: messenger (messenger) RNA!

VIL VI VIRKELIG FINDE OS I DET?

Forfatter Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

3 kommentarer til “Covid19-Vacciners Farer”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: