WEF Davos-Mødes En-Verdensdiktatur. Elite Leger Gud: Hjerne-Chip, Transhumane Robotter. Lovbefalet Kødløs GMO-Diät. Tankekontrol. Befolkningsreduktion.

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er maurice-strong-collapse-civilization2.png

World Economic Forum i Davos er vejleder /
retningsgiver for den Nye Verdensorden. Det er her lederne fra verdens største lande mødes ”til gavn for menneskeheden”.
Forumet mødes i disse dage i Davos, og dets program ser jo meget menneskevenligt ud.
Tag dog ikke fejl. Den Store Stygge Ulv lurer under denne pæne overflade!

WEF-grundlægger og præsident Klaus Schwab formulerede den Store Nulstilling fuldstændig ligeglad med hvad vi mener: ”Mobil supercomputerisering overalt. Intelligente robotter. Selvkørende biler. Neuroteknologiske hjerneforbedringer (posthumanisme og genetisk manipulation). Bevis for dramatiske ændringer ses overalt omkring os og sker med eksponentiel hastighed”.
Han har siden plæderet for Nulstillingen igen og igen.

For mange år siden sagde Davos-eliten, at de ville have økonomien i verden nulstillet.
De spillede et rollespil (Event 201) om, hvad der ville ske, hvis en pandemi opstod.
Og nu siger de, at den store nulstillingsideologi er løsningen på pandemien og skal gennemføres hurtigt.

Her siger WEF’s præsident, Klaus Schwab, at den store nulstilling vil blive annonceret for hele verden på det nuværende WEF-møde i Davos.

Er De stadig ikke overbevist om FNs Agenda 2030, den globale Sovjetunions frontale angreb på menneskeheden med dens planlagte omskabelse af vor verden?

Mark Hornshaw FEE 23. Januar 2021 beskæftigede sig med den Store Nulstillings usle, fascistiske planøkonomi i den Nye Verdensorden

Ifølge WEF’s præsident og hans administrerende direktør har de et rædselsscenarie klar til os, der er meget værre end den nuværende covid19-generalprøve med introduktionen af ​​verdensdiktaturet efter plan: f.eks hackning af elektricitetsnettet:

Her forkynder Kanadas premierminister Trudeau, at pandemien er “vor store CHANCE for gennemførelse af Nulstillingen med bæredygtig udvikling” (jvf. FNs “Transforming our World: Agenda 2030 – Sustainable Development).

Hør den tidligere danske minister Ida Auken forklare, hvor vidunderlig denne “Fagre Nye Verden” vil være uden besiddelser af nogen art. Som Aldous Huxley sagde, “Folk vil elske deres slaveri” – i denne globale Sovjetunion. Men det var ikke det, folk gjorde i det gamle Sovjetunion!

F. William Engdahl er en berømt amerikansk efterforskningsjournalist, der bor i Berlin. Han undersøgte den dystre virkelighed i den kommunistiske / fascistiske store Nulstilling til bunds:

Activist Post: I maj 2020 afslørede Storbritanniens kronprins Charles sammen med World Economic Forum-grundlægger Klaus Schwab det, de med glæde omtalte som den Store Nulstilling
Flere og flere globale politiske og forretningsledere bruger udtryk som “Store Nulstilling” eller “4. Industrielle Revolution og ”Build Better Back”, som Biden-administrationen foretrækker. De er alle forankret i de samme dramatiske globale ændringer: USAs Nye og EU’s europæiske grønne aftaler er alle en del af det.

Anledning: Covid19 “pandemien”. Og hvad man kan gøre med den for at underkaste os totalt !! Nu er talen om dobbeltmasker – selvom masker ikke beskytter. Åndedrættet vil blive stærkt påvirket af dette – men det betyder ikke noget for farisæernes elite, der ser os som goyimkvæg.

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er duble-masking.png


Efter at Kina og USA sluttede sig til den latterlige Paris-klimaaftale i 2015 (som ikke handlede om klima, men om verdensregering), vil World Economic Forum nu afsløre, hvad der vil forandre vores liv i det, som WEF-chef Klaus Schwab kalder den Store Nulstilling. Alt dette passer ind i en dagsorden, der er planlagt i årtier af gamle velhavende familier som Rockefeller og Rothschild. Brzezinski kaldte det slutningen på den suveræne nationalstat. David Rockefeller kaldte det “En-Verdensregering“. George H.W. Bush kaldte det den Nye Verdensorden i 1990:

World Economic Forums Store Nulstilling er indførelse af en ny form for global total kontrol hos os i det 21. århundrede.
Sidste gang disse skuespillere gjorde noget lignende var i 1939, lige før 2. verdenskrig.

Krigs- og fredsstudier
På det tidspunkt finansierede Rockefeller Foundation en tophemmelig strategigruppe i New York, Council on Foreign Relations. Den var kendt som krigs- og fredsforskning.
Før tyske kampvogne overhovedet rullede ind i Polen, planlagde de en efterkrigsverden, hvor USA ville fremstå som den eneste sejrherre og erstatte briterne som den globale hegemoniske magt.

Formuleringen af ​​ USA-domineret FN og Bretton Woods monetæré orden baseret på dollaren var en del af deres projekt.

De samme familier, der inkluderer Rockefeller Foundation og Rothschilds, gennem Lynn de Rothschilds “Council for Inclusive Capitalism” sammen med med Vatikanet, stræber nu efter at forme den næste generation i deres stræben efter global dominans.

(Disse familier er talmudister og frankist-luciferianere, som udøver “den hellige synd”. Frimureri er talmudisme for ikke-jøder og her – og deres Gud kaldes også Lucifer og her).

Deres “Store Nulstilling” kræver en-verdensregering, en planke, der er stærkt understøttet af Jesuit pave Frans. Hans PR-mand, Klaus Schwab, er en selverkendt protegé af Rockefeller-insider Henry Kissinger fra sin tid i Harvard for 50 år siden.

Det mest slående ved Store Nulstillings-dagsordenen er, at den drives af de samme giga-rige plutokratiske familier, der er ansvarlige for manglerne i den nuværende verdensøkonomiske model.

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er monsanto-rats.jpg

Prof. Seralinis Monsanto GMO / Round-Up / Glyphosat-fodrede rotter
udviklede lymfekræft efter 3 måneder

De, ikke vi, ødelagde organiske marker og natur med deres Roundup glyphosat og giftige pesticider. De har ødelagt luftkvaliteten i vores byer gennem de transportmodeller, de pålægger os. De skabte den “frie marked” -model for globalisering, der har ødelagt den industrielle base i USA og industrialiserede EU-lande (Udflagning- og berigelse af Kina).
Nu hvor de bebrejder os for en angiveligt katastrofal CO2-emission, bliver vi indpodet at acceptere skyld og blive straffet for at redde “den næste generation” for Greta og venner.

Ubevist påstand fra klima-globalisterne: 1 CO2-molekyle kan opvarme 85.800 luftmolekyler!

Den 4. industrielle revolution
Bag den forførende retorik fra de kræfter, der er, der ønsker at skabe en “bæredygtig” verden, skjuler dagsordenen for en grov herrefolksmentalitet, affolkning i en hidtil uset skala. Det er ikke menneskeligt, nogle kalder det “transhumant”.

Georgia Guidestones

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er georgia_guidestones.png


I 2016 skrev WEF-chef Schwab en bog med titlen “Forme fremtiden for den fjerde industrielle revolution”.
Deri beskriver han de teknologiske ændringer m.h.p. at overvåge hvert åndedrag hos os.

Det faktum, at sammensværgelsen for de mest indflydelsesrige virksomheder og milliardærer i verden sidder i WEF’s bestyrelse sammen med Kissingers studerende Klaus Schwab, lederen af ​​FN og IMF og administrerende direktører for verdens største finansielle giganter, herunder Blackrock , BlackStone, Christine Lagarde fra Den Europæiske Centralbank, David Rubenstein fra Carlyle Group, Jack Ma, den rigeste milliardær i Kina, er bevis nok til, at denne Store Nulstilling på trods af sine silkeagtige ord ikke sker i vores reelle interesse. Den dystopiske dagsorden er Orwells 1984 på steroider. COVID-19 var kun begyndelsen.

Teknologier i den fjerde industrielle revolution er ved at blive en del af os, ”sagde Schwab. “Dagens eksterne enheder – fra bærbare computere til virtual reality-headset – vil næsten helt sikkert blive implanteret i vores kroppe og hjerner.”

Schwab tilføjer: “Den fjerde industrielle revolution vil føre til en sammensmeltning af vores fysiske, digitale og biologiske identitet.”

Disse fusionsteknologier inkluderer “aktive implanterbare mikrochips, der bryder gennem vores krops hudbarriere,” forklarede Schwab. Disse “implanterbare enheder hjælper sandsynligvis også med at kommunikere tanker, der normalt udtrykkes oralt gennem en” indbygget “smartphone og potentielt usagte tanker eller stemninger ved at læse hjernebølger og andre signaler.”

Schwab beskriver, hvordan ny generationsteknologier, der allerede er introduceret af Google, Huawei, Facebook og utallige andre, vil gøre det muligt for regeringer “at trænge ind i det tidligere private rum i vores sind, læse vores tanker og påvirke vores opførsel …

(Se Microsofts patentansøgning med nummeret på Åbenbaringsdyret: 2020 060606: Tankelæser-system, hvor sensorer, f.eks. Nanochips / mRNA-modifikation af vores hjerner gennem vaccinationer, kan registrere vores bioparametre og i stigende grad vores elektriske hjernebølger (EEG) og dermed vores sympatier eller antipatier mod et elle andet. Parametrene sendes derefter til centrale laboratorier til fortolkning via Bill Gates ‘500 specialsatellitter).

Se Ray Kurzweils singularitetsmål inden 2045: Kunstig intelligens, menneskelige roboter

Det forvirrende aspekt for mange er overflod af frontgrupper, NGO’er og programmer, der alle fører til det samme mål: drastisk kontrol over ethvert medlem af samfundet i bæredygtighedens navn FN-Agenda 2030.

Dette er den planlagte MADFREMTID i sammenhæng med den store nulindstilling. Glem de traditionelle familiebønder.
Schwabs allierede EAT har udviklet en såkaldt “planetarisk sundhedsdiæt”, som WEF beskriver som ”fremtidens bæredygtige ernæringsløsning”. Federic Leroy, professor i levnedsmiddelvidenskab og bioteknologi ved universitetet i Bruxelles, forklarer: ”Målet med kosten er at reducere kød- og mælkeindtagelsen i verdensbefolkningen i nogle tilfælde med op til 90% og erstatte med laboratoriefremstillede fødevarer, korn og olie.”

EAT hævder, at DENNE DIÆT VIL BLIVE PÅTVUNGET USA gennem “hårde politiske indgreb, love, skatteforanstaltninger, subsidier og sanktioner, handelsændringer og andre økonomiske og strukturelle foranstaltninger”.
Vi vil alle blive tvunget til at spise den samme syntetiske diæt eller sulte ihjel (minder om fodring af svin!).

Efter oprettelsen af ​​det nuværende system med globaliseret industrielt landbrug, agro-business, et projekt, der blev lanceret af Rockefeller Foundation i 1950’erne, går de samme kredse nu ind for “bæredygtigt” landbrug, der skifter til genetisk modificerede (GMO) forfalskede fødevarer, syntetisk kød produceret i laboratoriet og lignende

WEF – Schwab er gået sammen med EAT-Forum, der kalder sig “Davos for mad” og ønsker at “sætte den politiske dagsorden“.
EAT blev grundlagt i Sverige i 2016 med støtte fra det britiske Wellcome Trust (grundlagt med midler fra GlaxoSmithKline) og det tyske Potsdam Institute for Climate Impact Research.

Selv orme og ukrudt bliver nye kilder til mad.

EAT mener, at det kan forhindre pandemier med sin kemiske veganske mad!

EAT arbejder blandt andet med Impossible Foods og andre biotekvirksomheder. Impossible Foods blev oprindeligt samfinansieret af Google, Jeff Bezos og Bill Gates. Nylige laboratorieresultater viste, at virksomhedens imiterede kød indeholdt elleve gange højere giftige glyphosatniveauer end dets nærmeste konkurrent.

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er eat.png

I 2017 lancerede EAT FReSH (Food Reform for Sustainability and Health) med støtte fra den kinesiske GMO og pesticidkæmpe, Syngenta, Cargill, Unilever, DuPont og Bayer AG, en af ​​verdens mest giftige producenter af pesticider og GMO’er, hvortil Monsanto nu hører hjemme, og endda fra Google.

I sin bog fra 2020 om The Great Reset hævder Schwab, at bioteknologi og genetisk modificeret mad skulle blive en central søjle i de globale problemer med fødevareknaphed, som COVID har forværret. Han fremmer GMO’er og især den kontroversielle genredigering.

2021 bliver et afgørende år for denne anti-menneskelige dagsorden. Vedtagelse af kunstig intelligens, robotter og andre digitale teknologier gør det muligt for elitekræfter at disponere over hundreder af millioner af job.
Vi er i stigende grad “overflødige” (unyttige spisere -det kalder illuminaterne os).

Forfatter Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

2 kommentarer til “WEF Davos-Mødes En-Verdensdiktatur. Elite Leger Gud: Hjerne-Chip, Transhumane Robotter. Lovbefalet Kødløs GMO-Diät. Tankekontrol. Befolkningsreduktion.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: