Er/Bliver Covid19-test allerede Covid19-nanopartikel-vaccination med Johns Hopkins Hospitals Thera-gribere for Vaccinenægtere?

Åbenbaringensdyrets mærke (Åb. 13:16, 17,18) er et følsomt diskussionsemne i øjeblikket. Har det noget at gøre med den åbenlyst ideologiske Covid19-vaccinationskampagne?

På Johns Hopkins Hospital blev koronapandemien udsat for en generalprøve i “Event 201” med deltagelse af WHO, højtstående embedsmænd og Big Pharma. Vacciner spillede den centrale rolle i forberedelsen.

Vaccinationer mod “Covid19” er forbundet med risiko for alvorlige bivirkninger og her. (Frimurer-)politikere og medier er ikke desto mindre lige så helvedes ivrige efter at få os alle vaccineret, og derfor ruller de vaccinationspropaganda på tv-skærmen fra morgen til aften.

Det mindre smitsomme (kun kun 46 alvorligt syge 2020 ved tysk Sentinel-undersøgelse indtil 23. oktober) og mindre fatale og her ,og ikke-isolerede og uopdagede såkaldte “Covid-19” -virus er sandsynligvis nu uddød som alle andre sæsonbetonede vira og erstattet af en anden virus.
Derfor kan man let antage, at “Covid19” vaccinationerne er overflødige – måske bidrager til mutationer.

Så hvorfor er vaccinationer så kolossalt vigtige for politikere og medier overalt i verden? Der er kun 2 svar: ideologi og penge.

Som Moderna skriver: ”Vores mRNA-stoffer er livets software. Vores mRNA-teknologiplatform fungerer meget som et operativsystem på en computer. Vores mRNA-testmedicin får en softwarelignende kvalitet“ – og kan derfor omdanne vores celler til brugbare chips i deres centrale computer efter Big Pharmas og deres mestres behag.

Da modstanden mod vaccinationer og hele Covid19-teatret øges i visse befolkninger, er Big Pharma og deres politikere nødt til at finde på noget! Jo mere propaganda – jo mindre folkelig godkendelse af vaccination – i mange lande, dog ikke Danmark:
Vi kunne i princippet blive snydt og vaccineret under testcovid19-testen!

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er plaster-vaccine.png

Man kan vaccinere med et hudplaster:
plastervaccination til venstre

Løsningen kan hedde nanoteknologi:

MIT-forskere har nu udviklet en ny metode til registrering af en patients vaccinationshistorik: lagring af data i et farvestofmønster, der er usynligt for det blotte øje, og som frigives under huden på samme tid som vaccinen. Men detkN aflæses med en smartphone.

Man kan se den fulde Corbett-rapport om Åbenbaringsdyrets usynlige, smartphone-læsbare nano-partikelmærke under huden her

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er image.png

Når dette er muligt på huden – hvorfor ikke på slimhinderne? Metoden bruges allerede i køer ved rektal input.

Næseslimhinden er det bedste sted at anbringe en kontaktvaccine

Er der nanopartikler på bomuldspindeprøverne?

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er wattetrager-mit-nanochips.png

Principia Scientific International 2. december 2020: Der er bekymring for, at innovativ nanoteknologi, der er udviklet ved Johns Hopkins University, kunne bruges til hemmeligt at give COVID19-vaccinen til mennesker, der er imod vaccinationer, under testen. ”

”Inspireret af en parasitisk orm, der graver sine skarpe tænder ned i værtens tarme, har Johns Hopkins-forskere udviklet små, stjerneformede mikroindretninger, der fastgøres til tarmslimhinden og kan levere lægemidler til kroppen.

David Gracias, professor ved Whiting School of Engineering, og gastroenterolog Florin M. Selaru, direktør for Johns Hopkins Inflammatory Bowel Disease Center, ledede et team af forskere og biomedicinske ingeniører, der designede og testede formændrende mikroindretninger, der efterlignr parasitisk krogworm, der holder fast i tarmen.”

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er thereagripper.png

Ovenover: Johns Hopkins nanopartikel‘Thera(pi)gribere – dækket med paraffin – kan i tusindvis på en vatpind under udtagning af testmateriale sættes ind i næsen. Når de gnides på næseslimhinden, passerer de gennem lamina cribrosa langs lugtenervetråde ind i hjernen. Kan beskadigelser der være årsagen til lugtfejl?

Disse små enheder, kendt som “Theragrippers” (terapigribere), er lavet af metal og en tynd, formskiftende film. De er belagt med varmefølsom paraffinvoks og hver ikke større end en støvpartikel (se billedet ovenfor).

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er laminacribrosa.png

Disse tusinder af Thera(pi) gribere hænger fast i slimhinden med deres spidser, paraffinfilm smelter ved kontakt med slimhinden, og vaccinen siver ind i punkteringskanalen.

Selv opfinderne af denne mikroteknologi indrømmer, at det potentielt kan transportere ethvert lægemiddel og gradvist frigive det i kroppen, og ma aner ikke engang noget om det.

Politikerkorruption
Vi ved, at den politiske klasse allerede er kompromitteret m.h.t. dette emne, fordi så mange højt profilerede politikere har fede aktier i vaccinevirksomheder. For eksempel sagde sidste år en højtstående FDA-medicinsk rådgiver, ”Kongressen ejes af Big Pharma. “

Modstanden mod vacciner vokser
I USA udtrykte den fremtrædende frontmand for det Hvide Hus´ coronavirus taskforce, Dr. Anthony Fauci, allerede sin forfærdelse over den voksende offentlige bekymring over vacciners sikkerhed.

For nylig viste en Gallup-afstemning , at kun 48% af de sorte i USA sagde, at de ønskede at tage en coronavirus-vaccine sammenlignet med 61% af de hvide respondenter. Samlet set sagde omkring 58% af de amerikanske respondenter, at de ønskede at tage en vaccine.

Vi ved, at medicinalfirmaer bruger langt mere end nogen anden industri på at påvirke politikere. Storbritanniens The Guardian rapporterede (19. oktober 2017): “I løbet af de sidste ti år har lægemiddelproducenter investeret næsten 2,5 milliarder dollars i lobbyvirksomhed og finansiering til medlemmer af kongressen.”

Præsident Donald Trump forsøgte at beklage farmaceutiske virksomheders indflydelse på Kongressen: ”De donerer massive penge til det politiske folk!

Forfatter Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: